Mamuko Dětská bio kaše drcená zelená pohanka, ječmen, špalda, žito, oves 200 g
Detailní popis produktu
Speciální neinstantní celozrnná bio potravina pro děti od 12 měsíců. Bohatá na vlákninu. Neobsahuje mléko, cukr, sůl ani žádné přísady.
Vláknina je rostlinná složka, která podporuje zdravé trávení – váže vodu a usnadňuje přirozené vyprazdňování.
Kaše je připravena z drcených celozrnných obilovin, které si uchovávají výrazně vyšší obsah minerálů, vitamínů a vlákniny.
Díky větším kouskům obilných zrn si starší dítě může dopřát přirozený pocit žvýkání a rozvíjet tak své stravovací dovednosti.
Mamuko kaše jsou vyráběny výhradně z organických obilovin vhodných pro kojence. Patentovaná technologie zpracování pomáhá zachovat cenné živiny, vitaminy a minerály obsažené v obilninách, přičemž doba přípravy je srovnatelná s instantními kašemi k nalévání.
Složení
organická loupaná drcená zelená pohanka (20,8%), organický leštěný drcený ječmen (20,8%), organická drcená špalda (20,8%), organické drcené žito (20,8%), organické ovesné vločky (16,7%)
Výživové údaje na 100 g
Energie: 1426 kJ / 363 kcal; Tuky: 2,6 g - z toho nasycené MK: 0,6 g; Sacharidy: 63 g - z toho cukry: 2,3 g; Vláknina: 12 g; Bílkoviny: 10 g; Sůl: 0 g
Hmotnost
200 g
Trvanlivost
12 měsíců
Postup přípravy
Ze sáčku odsypeme 6 až 7 čajových lžiček výrobku do hrnce s 250 ml studené vody a necháme 5 minut odstát. Směs poté mícháme až je přivedena k varu a pokračujeme v míchání po dobu vaření 4 až 5 minut. Poté sporák vypneme a kaši necháme dojít pod pokličkou po dobu dalších 4 až 5 minut. Hotovou kaši můžete dochutit Mamuko ovocným pyré nebo tak, jak to máte rádi :-)
Upozornění! Pečlivě postupujte podle uvedených pokynů. Neuchovávejte uvařenou kaši.
Další informace
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního světla.
Po otevření dobře utěsněte zbývající obsah pro uchování nejvyšší kvality a spotřebujte ideálně do 3 až 4 týdnů.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | MAMUKO bio dětské kaše |
|---|---|
| Záruka: | 12 měsíců |
| EAN: | 4779032701105 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
