Mamuko Dětská bio kaše hnědá pohanka 200 g
Detailní popis produktu
Speciální neinstantní celozrnná bio potravina pro děti od 6 měsíců. Bohatá na vlákninu. Neobsahuje mléko, cukr, sůl ani žádné přísady.
Vláknina je rostlinná složka, která podporuje správnou činnost trávicího systému – váže vodu a usnadňuje vyprazdňování.
Pohanka patří mezi nejhodnotnější potraviny. Svojí výživovou hodnotou se vyrovná ovoci a zelenině a je skvělým zdrojem energie, ideálním zejména na začátek dne.
Pro první fázi přikrmování je vhodné začít s jednoduchou kaší z jednoho druhu obiloviny. Doporučujeme zvolit právě bio pohankovou kaši.
Mamuko kaše jsou vyráběny výhradně z organických obilovin určených pro kojence. Díky patentované technologii zpracování si zachovávají cenné živiny, vitaminy a minerály. Jejich příprava je přitom stejně snadná a rychlá jako u instantních kaší.
Složení
organická krupice z tepelně zpracované pohanky (100%)
Může obsahovat stopy lepku
Výživové údaje na 100 g
Energie: 1483 kJ / 350 kcal; Tuky: 2 g - z toho nasycené MK: 0,5 g; Sacharidy: 72 g - z toho cukry: 0,9 g; Vláknina: 4,2 g; Bílkoviny: 9,1 g; Sůl: 0 g
Hmotnost
200 g
Trvanlivost
12 měsíců
Postup přípravy
Ze sáčku odsypeme 5 až 6 čajových lžiček výrobku do hrnce s 200 ml studené vody a necháme 5 minut odstát. Směs poté mícháme až je přivedena k varu a pokračujeme v míchání po dobu vaření 4 až 5 minut. Poté sporák vypneme a kaši necháme dojít pod pokličkou po dobu dalších 4 až 5 minut. Hotovou kaši lze ředit mateřským mlékem nebo mléčnou výživou. Můžete také dochutit Mamuko ovocným pyré nebo tak, jak to máte rádi :-)
Upozornění! Pečlivě postupujte podle uvedených pokynů. Neuchovávejte uvařenou kaši.
Další informace
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního světla.
Po otevření dobře utěsněte zbývající obsah pro uchování nejvyšší kvality a spotřebujte ideálně do 3 až 4 týdnů.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | MAMUKO bio dětské kaše |
|---|---|
| Záruka: | 12 měsíců |
| EAN: | 4779032701037 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
