Mamuko Dětská bio kaše zelená pohanka, ječmen, špalda, žito, oves 200 g
Detailní popis produktu
Speciální neinstantní celozrnná bio potravina pro děti od 6 měsíců. Velmi vysoký obsah vlákniny a přirozený zdroj bílkovin. Neobsahuje mléko, cukr, sůl ani žádné přísady.
Vláknina je rostlinná složka, která podporuje zdravé trávení – váže vodu a usnadňuje přirozené vyprazdňování.
Kaše obsahuje celozrnné krupice, jež si zachovávají výrazně vyšší množství minerálů, vitamínů a vlákniny než běžně zpracované obiloviny.
Mamuko kaše jsou vyráběny výhradně z organických obilovin vhodných pro kojence. Díky patentované technologii přípravy si obiloviny uchovávají cenné živiny, vitamíny a minerály, přičemž jejich příprava je stejně rychlá a jednoduchá jako u instantních kaší.
Složení
organická krupice z loupané zelené pohanky (20,8%), organický drcený loupaný ječmen (20,8%), organická celozrnná špaldová mouka (20,8%), organická celozrnná žitná mouka (20,8%), organická celozrnná ovesná mouka (16,7%)
Výživové údaje na 100 g
Energie: 1438 kJ / 341 kcal; Tuky: 3,1 g - z toho nasycené MK: 0,6 g; Sacharidy: 62 g - z toho cukry: 2,4 g; Vláknina: 11 g; Bílkoviny: 11 g; Sůl: 0 g
Hmotnost
200 g
Trvanlivost
12 měsíců
Postup přípravy
Ze sáčku odsypeme 4 až 5 čajových lžiček výrobku do hrnce s 200 ml studené vody a necháme 5 minut odstát. Směs poté mícháme až je přivedena k varu a pokračujeme v míchání po dobu vaření 4 až 5 minut. Poté sporák vypneme a kaši necháme dojít pod pokličkou po dobu dalších 4 až 5 minut. Hotovou kaši lze ředit mateřským mlékem nebo mléčnou výživou. Můžete také dochutit Mamuko ovocným pyré nebo tak, jak to máte rádi :-)
Upozornění! Pečlivě postupujte podle uvedených pokynů. Neuchovávejte uvařenou kaši.
Další informace
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního světla.
Po otevření dobře utěsněte zbývající obsah pro uchování nejvyšší kvality a spotřebujte ideálně do 3 až 4 týdnů.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | MAMUKO bio dětské kaše |
|---|---|
| Záruka: | 12 měsíců |
| EAN: | 4779032701099 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
