Mamuko Dětská bio kaše drcená zelená pohanka, ječmen, oves 200 g
Detailní popis produktu
Speciální neinstantní celozrnná bio potravina pro děti od 12 měsíců. Obzvlášť bohatá na vlákninu. Neobsahuje mléko, cukr, sůl ani žádné přísady.
Vláknina je rostlinná složka, která podporuje zdravé trávení – váže vodu a usnadňuje přirozené vyprazdňování.
Kaše obsahuje drcené celozrnné obiloviny, jež si uchovávají výrazně vyšší množství minerálů, vitamínů a vlákniny než běžně zpracované obiloviny.
Větší zrnka drcených obilovin umožňují starším dětem uspokojit jejich přirozenou potřebu žvýkání.
Mamuko kaše jsou vyráběny výhradně z organických obilovin vhodných pro kojence. Díky patentované technologii přípravy si obiloviny uchovávají cenné živiny, vitamíny a minerály, přičemž doba přípravy je srovnatelná s instantními kašemi.
Složení
organická loupaná drcená zelená pohanka (41,6%), organický leštěný drcený ječmen (41,6%), organické ovesné vločky (16,7%)
Výživové údaje na 100 g
Energie: 1425 kJ / 338 kcal; Tuky: 2,4 g - z toho nasycené MK: 0,6 g; Sacharidy: 64 g - z toho cukry: 1,6 g; Vláknina: 9,3 g; Bílkoviny: 10 g; Sůl: 0 g
Hmotnost
200 g
Trvanlivost
12 měsíců
Postup přípravy
Ze sáčku odsypeme 6 až 7 čajových lžiček výrobku do hrnce s 250 ml studené vody a necháme 5 minut odstát. Směs poté mícháme až je přivedena k varu a pokračujeme v míchání po dobu vaření 4 až 5 minut. Poté sporák vypneme a kaši necháme dojít pod pokličkou po dobu dalších 4 až 5 minut. Hotovou kaši můžete dochutit Mamuko ovocným pyré nebo tak, jak to máte rádi :-)
Upozornění! Pečlivě postupujte podle uvedených pokynů. Neskladujte uvařenou kaši.
Další informace
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního světla.
Po otevření dobře utěsněte zbývající obsah pro uchování nejvyšší kvality a spotřebujte ideálně do 3 až 4 týdnů.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | MAMUKO bio dětské kaše |
|---|---|
| Záruka: | 12 měsíců |
| EAN: | 4779032701112 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
